Eltodo pro bratislavský Digital Park

Společnost ELTODO EG, a.s., získala další zakázku na Slovensku – tentokrát se jedná o kontrakt na dodávku elektroinstalací pro administrativní a obchodní komplex Digital Park v Bratislavě.

První budova areálu Digital Park, který nabídne budoucím zájemcům moderně řešené kancelářské budovy s impozantním výhledem na panorama bratislavského hradu a historického centra města, roste v současné době na pravém břehu Dunaje v okolí ulice Einsteinova. Jednotlivé pavilony areálu bude možné navzájem propojovat do větších či menších celků, což přinese maximální flexibilitu a variantnost ve využití prostor.

Společnost Eltodo EG se bude podílet na dodávce elektroinstalací pro generálního dodavatele stavby, společnost Syner, která zároveň vystupuje jako jeden z investorů. Jedná se o instalaci kabelových tras, podlahových krabic, patrových rozvaděčů, kabelových rozvodů apod.
První budova areálu Digital Park bude mít devět nadzemních podlaží. Projekt by měl být dokončen na začátku dubna příštího roku.