Novým generálním ředitelem VEGACOM jmenován Stanislav Stejskal

Praha, 4. října 2010:S platností od 1. října 2010 se stal novým generálním ředitelem společnosti Vegacom a.s., Ing. Stanislav Stejskal, dosavadní finanční ředitel a člen představenstva společnosti Siemens Engineering a.s.

Společnost Vegacom a.s. patří mezi nejvýznamnější dodavatele komplexních služeb na trhu informačních a komunikačních technologií v tuzemsku i zahraničí. Poskytuje ucelená řešení od zpracování projektu, přes jeho realizaci až po následný servis. Zaměřuje se na bezpečnostní a komunikační technologie, telekomunikační systémy a sítě a řešení v oblasti IT.

Společnost Vegacom patří do skupiny ELTODO od roku 2007.

„Vegacom je pro mě příležitostí zúročit většinu zkušeností, které jsem získal ve firmě Siemens a jsem rád, že se vracím do telekomunikací, oboru, ve kterém jsem začínal. Telekomunikace jsou stále jedním z nejperspektivnějších oborů a nic na tom nemění složitá investiční situace, do jaké se v současné době tento obor dostal,“ říká Stanislav Stejskal, nový generální ředitel Vegacom a.s.

„Skupina Eltodo chce dále posilovat svoji pozici na telekomunikačním trhu a Stanislav Stejskal přináší jak znalost českého trhu, tak manažerské zkušenosti z nadnárodní firmy,“ říká ke změně ve vedení Vegacomu Ing. Jindřich Hess, předseda představenstva Vegacomu a generální ředitelmateřské společnosti Eltodo EG.

Stanislav Stejskal (40 let) vystudoval elektrotechnickou fakultu na Vysokém učení technickém v Praze. Do vedení společnosti Vegacom přichází ze společnosti Siemens, kde pracoval od roku 1993 na různých pracovních pozicích. Od roku 2006 byl členem představenstva a finančním ředitelem společnosti Siemens Engineering a.s.

Stanislav Stejskal mluví anglicky a německy, k jeho největším koníčkům patří sport a hudba. Závodně se věnuje futsalu.

Skupina společností Eltodo, kterou zastřešuje mateřská společnost ELTODO EG, a.s., patří již devatenáct let k nejvýznamnějším českým elektrotechnickým společnostem s rozsáhlým polem působnosti. Je moderní inženýrskou, výrobně-montážní a dodavatelskou organizací, která se zaměřuje především na segmenty energetiky, průmyslu, dopravy, veřejného osvětlení a telekomunikací. Tržní obrat společností skupiny ELTODO v roce 2009 přesáhl 3,6 mld. Kč. Největší podíl na obratu skupiny mají společnosti ELTODO EG, a.s., ELTODO -CITELUM, s.r.o., ELTODO dopravní systémy s.r.o. a společnost Vegacom, a.s.

Jan Rafaj, tiskový mluvčí skupiny ELTODO

Tel.: + 420 261 343 748, E-mail: rafajj@eltodo.cz