ELTODO je novým spolugenerálním partnerem fotbalových Bohemians

Fotbalisté Bohemians Praha 1905 nastoupí do jarní fáze Synot ligy v dresech s logem nového sponzora. Bude jím společnost ELTODO, která patří k lídrům v oblasti moderních technologických řešení. Vzájemná spolupráce potrvá minimálně do poloviny roku 2018.

„ELTODO je společnost plná skvělých lidí, kteří dělají skvělé a užitečné věci pro lidi. Rozsvěcujeme lidem města a obce, kde bydlí, staráme se o jejich bezpečnou dopravu, stavíme pro ně telekomunikační sítě, atd. Vždy jsme se ale také zajímali o to, jaké mají lidé záliby a zájmy. A sport, konkrétně fotbal, je oblastí, jíž mnoho našich lidí žije. Proto jsem nyní nesmírně ráda, že jsme se mohli stát partnery slavného pražského klubu, jakým je Bohemians Praha 1905,“ uvedla Mona Sandescu, předsedkyně představenstva ELTODO, a. s.

Společnost ELTODO je dodavatelem komplexních řešení v oblasti moderních technologií, patří mezi 100 nejvýznamnějších a nejstabilnějších firem v České republice. ELTODO dlouhodobě podporuje kulturní, vzdělávací a sportovní aktivity, a to jak na regionální, tak celorepublikové úrovni.

Logo společnosti ELTODO ponesou fotbalisté na přední straně dresů.