Akciová společnost ELTODO obměnila představenstvo – Libor Hájek zůstává prezidentem společnosti

Praha, 26. 11. 2014: Novou předsedkyní představenstva společnosti ELTODO, a. s., se stala paní Hariclia Mona Sandescu. Rozhodla o tom valná hromada společnosti poté, co se funkce předsedy představenstva vzdal ing. Libor Hájek. „K odchodu z čela představenstva jsem se rozhodl kvůli svému dlouholetému působení v této funkci a také s ohledem na svůj věk. Zůstávám členem představenstva a budu i nadále vykonávat funkci prezidenta společnosti,“ říká ke svému rozhodnutí Libor Hájek.

Paní Hariclia Mona Sandescu má rozsáhlé zkušenosti s řízením podobných společností v České republice i v zahraničí. Ke svému zvolení do funkce předsedkyně představenstva řekla: „ELTODO je úžasná společnost. Velmi si vážím možnosti navázat na všechno dobré, co pro ni během minulých let pan Hájek se svým týmem udělal.“

Představenstvo společnosti ELTODO, a.s., bude působit v tomto složení: Harlicia Mona Sandescu (předsedkyně), Lukáš Hampl (místopředseda), Stanislav Stejskal (místopředseda), Libor Hájek, Jiří Řehák, Tomáš Vohryzka, Ladislav Beran.

Jan Rafaj, tiskový mluvčí

Tel. 602 279 692